Outdoor cooking

Barbecue accessoires

Mensen die wel eens zeggen ‘ik kan nog geen ei bakken’ krijgen het nog moeilijk als ze ooit besluiten in de open lucht te gaan koken. Of ze zijn er juist heel goed in natuurlijk. Koken boven open vuur is namelijk heel anders dan in de keuken. Op je eigen fornuis is de warmte makkelijk aan te passen, maar als je met echt vuur kookt in de buitenlucht is het niet echt mogelijk om de warmte te verminderen. Koken op open vuur is dus even wennen en je moet het even onder de knie krijgen. Maar, als je eenmaal weet hoe je het aan moet pakken, wil je nooit meer anders!

Aangezien buiten koken andere koek is dan koken in de keuken hebben wij een fijn assortiment barbecue producten voor je. Dat maakt het omdraaien van de varkenshaasjes net iets gemakkelijker en veiliger. 

Kook veilig

Wij zeggen altijd: veiligheid voorop! En aangezien pan boven open vuur wel heter kan worden dan 300 graden Celsius, kun je er maar beter voor zorgen dat je je niet brandt. En hoe kun je dat nu beter doen dan flink veel afstand nemen van het vuur. Dan wordt het echter wel wat lastiger om het eten om te draaien en om de pan van het vuur te halen. Gelukkig zijn alle producten uit ons barbecue accessoires assortiment ontworpen met dit soort problemen in gedachten. Wat dacht je van hitte bestendige handschoenen en een vork met extra lange steel. Maar ook grillroosters en barbecue gereedschap om de barbecue goed te onderhouden vind je in deze categorie. Leef je uit en wordt een fanatieke en vooral veilige buitenkoker!

Lees meer