Outdoor cooking

BBQ diversen

Op een warme zomerdag een barbecue organiseren voor familie en vrienden is altijd leuk. Maak barbecueën helemaal compleet met onze barbecue diversen. In ons assortiment vindt u diverse items die het barbecueën nog leuker en makkelijker maken.

Pizzasteen

Met een pizzasteen bakt u traditioneel Italiaanse pizza’s zoals de Italianen dat ook doen. De pizzasteen kan op uw barbecue of in uw oven geplaatst worden en creëert het traditioneel Italiaanse houtoveneffect. Het geheim van een knapperige pizzabodem zit in het materiaal van de pizzasteen. De natuurlijke ventilatie van de steen zorgt ervoor dat het vocht uit het deeg wordt getrokken, waardoor de pizza extra krokant wordt. Pizza’s zoals u deze bij de pizzeria bestelt, en dat op de barbecue!

BBQ thermometer

Het is vaak lastig in te schatten of het vlees dat op de barbecue ligt al gaar is. Het liefst serveert u uw gasten natuurlijk direct gaar en mals vlees. Met een barbecuethermometer maakt u dit een stuk eenvoudiger. De juiste temperatuur van uw vlees garandeert dat alle bacteriën, denk aan Salmonella of E-coli, in het vlees zijn gedood waardoor de kans op een voedselinfectie beperkt wordt. Met een barbecuethermometer weet u zeker dat uw vlees op z’n best bereid wordt.

Lees meer