Combi Pakket WeGrill One + WeGrill Probe

Combi Pakket WeGrill One + WeGrill Probe

  • 1 x WeGrill One
  • 2xSensor voor WeGrill One
  • 2x AAA 1,5V batterijen
  • 1x snel starten gids
€ 63,95
incl. 21% BTW
Artikelomschrijving

Weet u direct of uw vlees gaar is op de barbecue? De meeste mensen snijden om de zoveel tijd hun vlees open om te kijken of het vlees niet meer rood is van binnen. Maar weet u de juiste bereidingstemperatuur wel? Met de WeGrill One thermometer bereidt u uw vlees altijd op de juiste temperatuur. Bij een klassieke thermometer moet u het vlees constant in de gaten houden. Was u net lekker in gesprek is het weer tijd om op het vlees op de barbecue te checken. Met de WeGrill One thermometer is dit niet langer nodig! 

Één blik op uw telefoon

De WeGrill One thermometer is een bluetooth thermometer die verbinding maakt met uw telefoon. Op uw telefoon kunt u een app downloaden behorend bij de WeGrill One thermometer. Via deze app selecteert u welk vlees- of visgerecht u wilt bereiden. Kiest u vanavond voor varken, kip, kalkoen of toch voor vis? Op de app krijgt u een overzicht te zien met de beste bereidingswijze van uw gerecht. Vervolgens steekt u de sensor in het vlees. U kunt nu in de app aflezen welke temperatuur uw gerecht heeft. Met enkel een blik op uw telefoon weet u nu wanneer uw gerecht klaar is. Zo kunt u gezellig bij uw vrienden of familie blijven tijdens het barbecueën.

Meerdere gerechten

Het liefst bereidt u natuurlijk meerdere vlees- of vissoorten tegelijkertijd. Daarom bestaat deze set uit twee sensoren. Zo kunt in de verschillende gerechten een sensor steken en weet u precies wanneer iedereen kan beginnen met smullen!

Voor deze thermometer is er een app beschikbaar in de Google app store en de Apple app store.

Lees meer
Specificaties
  • WeGrill
  • combi-wegrill
  • 8438474491215