Combi Pakket WeGrill One + WeGrill Probe

Combi Pakket WeGrill One + WeGrill Probe

  • 1 x WeGrill One
  • 2xSensor voor WeGrill One
  • 2x AAA 1,5V batterijen
  • 1x snel starten gids
€ 63,95
incl. 21% BTW
Artikelomschrijving

Weet je direct of je vlees gaar is op de barbecue? De meeste mensen snijden om de zoveel tijd hun vlees open om te kijken of het vlees niet meer rood is van binnen. Maar weet je de juiste bereidingstemperatuur wel? Met de WeGrill One thermometer bereidt je je vlees altijd op de juiste temperatuur. Bij een klassieke thermometer moet je het vlees constant in de gaten houden. Was je net lekker in gesprek is het weer tijd om op het vlees op de barbecue te checken. Met de WeGrill One thermometer is dit niet langer nodig! 

Één blik op uw telefoon

De WeGrill One thermometer is een bluetooth thermometer die verbinding maakt met je telefoon. Op je telefoon kun je een app downloaden behorend bij de WeGrill One thermometer. Via deze app selecteer je welk vlees- of visgerecht je wilt bereiden. Kies je vanavond voor varken, kip, kalkoen of toch voor vis? Op de app krijg je een overzicht te zien met de beste bereidingswijze van je gerecht. Vervolgens steek je de sensor in het vlees. Je kunt nu in de app aflezen welke temperatuur je gerecht heeft. Met enkel een blik op je telefoon weet je nu wanneer uw gerecht klaar is. Zo kun je gezellig bij je vrienden of familie blijven tijdens het barbecueën.

Meerdere gerechten

Het liefst bereid je natuurlijk meerdere vlees- of vissoorten tegelijkertijd. Daarom bestaat deze set uit twee sensoren. Zo kun je in de verschillende gerechten een sensor steken en weet je precies wanneer iedereen kan beginnen met smullen!

Voor deze thermometer is er een app beschikbaar in de Google app store en de Apple app store.

Lees meer
Specificaties
  • WeGrill
  • combi-wegrill
  • 8438474491215