Outdoor cooking

Bear Grylls

Survival en expedities

Bear Grylls wordt over de hele wereld gezien als een van de meest bekende gezichten van survival en outdoor avonturen. Bear heeft recordbrekende expedities gedaan van Antartica tot de Noordpool. Als iemand weet wat je nodig hebt tijdens een expeditie, dan is hij het!

Samen met ZIP heeft hij onmisbare items voor survival en leven in de buitenlucht ontworpen, zoals het Roasting Log, stoves en aanmaakblokken. Andere outdoor enthousiastelingen en militairen delen dezelfde fundamentele behoeften tijdens het langdurig in de buitenlucht zijn: koken en warmte. Daarom zijn deze items een musthave tijdens het kamperen of buitensporten.

Aanmaakblokken

De aanmaakblokken van ZIP Bear Grylls passen eenvoudig in je survivaluitrusting en kunnen uitstekend gebruikt worden in gevallen van nood. Maar ook wanneer je aan het kamperen bent en ergens een kampvuurtje wilt maken om op te koken of je barbecue aan wilt krijgen, is het aanmaakblok ideaal. Binnen een mum van tijd heb je een vuurtje branden!  

De aanmaakblokken zijn licht van gewicht, niet giftig, erg krachtig en gemakkelijk aan te krijgen in alle weersomstandigheden. In eerste instantie zijn ze speciaal gemaakt voor militairen. De unieke formule, met behulp van de nieuwste technologieën en natuurlijke biobrandstof, maken de aanmaakblokken een zeer efficiënt alternatief voor de meer traditionele opties, zoals gas en alcohol.

Stoves

De compacte stoves van ZIP Bear Grylls zijn speciaal ontworpen voor tactische eenheden in het leger om te gebruiken in de jungle, woestijn en poolgebieden. Je kunt dus op elke locatie je eten bereiden. Je zet eenvoudig je pannetje of beker op de verwarmde stove. Onmisbaar voor elke sportvisser, minimalistische kampeerder, wielrenner, bergbeklimmer en noem het maar op!  

Roasting Log

De Roasting log is de perfecte manier om marshmallows, hotdogs, broodjes en popcorn te maken zonder dat je aanmaakhout of aanmaakblokjes hoeft te kopen. Handig in gebruik en afval- en gezinsvriendelijk!  

Lees meer