ZIP S'Morezy Roasting Log

ZIP S'Morezy Roasting Log

  • 100% natuurlijk, geen schadelijke rook
  • Ideaal voor marshmallows etc. en kinderfeestjes!
€ 6,95
incl. 21% BTW
Product video
Artikelomschrijving

Makkelijk s‘mores bereiden

Dit vuurblok is speciaal ontworpen voor het maken van S’mores. Voor deze overheerlijke Amerikaanse kampvuursnack roostert u een marshmallow en legt u deze samen met een laagje chocola tussen twee volkorenbiscuitjes. Maar wanneer u geen kampvuur in de buurt heeft, wordt het natuurlijk moeilijk om deze lekkere snack te bereiden. Daarvoor kunt u deze makkelijke Bear Grylls Roasting Log gebruiken. Aanmaakblokjes of aanmaakhout zijn niet nodig. Een simpele lucifer of aansteker is genoeg. De log is simpel in gebruik en volledig afvalvrij. 

Simpel in gebruik

Het enige wat u hoeft te doen om te beginnen is de Roasting Log inclusief verpakking op een vuurvaste plek te leggen. Een vuurschaal, kampvuurplek of tuinhaard bijvoorbeeld. Vervolgens steekt u de verpakking aan. Na ongeveer 15 minuten wachten is de log klaar voor gebruik! Nu kunt u heerlijke marshmallows roosteren en s’mores bereiden. Natuurlijk kunt de log ook gebruiken om bijvoorbeeld lekkere hotdogs of broodjes mee te roosteren. Perfect voor kinderfeestjes of tuinfeesten.

Milieuvriendelijk

De Log verbrandt volledig en is uit volledig natuurlijke materialen samengesteld. Hierdoor is er ook nauwelijks sprake van rookafstoot. De Log brandt schoner dan hout! 

Lees meer
Specificaties
  • Bear Grylls
  • VA0015
  • 834554006757