Outdoor cooking

BonFire

Breng koken tot leven en ervaar de heerlijke manier van koken met vrienden en familie op een kampvuur van Bon-Fire. Bon Fire combineert het gezellige van een kampvuur met het beste van een barbecue. Zo kun je heerlijk in de buitenlucht samen met jouw kinderen, familie of vrienden genieten van het vuur, het eten en elkaar. Met Bon-Fire kun je tijdens een picknick, op het strand, in het bos, in jouw tuin, en eigenlijk overal, je eten klaarmaken.

Koken met Bon-Fire

Bon-Fire is een alternatieve manier van barbecueën en biedt alle mogelijkheden om in de buitenlucht een volledige maaltijd in één keer te kunnen bereiden. Terwijl je je uitslooft met jouw culinaire hoogstandjes, kunnen je kinderen van hun warme, gesmolten marshmallows genieten. Maar ook wanneer je een verjaardagsfeestje hebt met pannenkoeken, popcorn en chocolademelk, kan dit eenvoudig boven op het open vuur van Bon Fire worden klaargemaakt. In de mooi vormgegeven pannen met deksel kun je je groenten, pasta en andere gerechten klaarmaken. Op de bakplaat kan bijvoorbeeld een heerlijke pizza of paella worden gemaakt en het rooster leent zich uitstekend voor het op een veilige manier barbecueën.

Flexibiliteit staat bij dit merk voorop. Bon-Fire maakt geen gebruik van ingewikkelde technieken. Het maakt enkel gebruik van vuur. Doordat de Bon-Fire geen gebruik maakt van elektriciteit, is de aanschaf van een Bon-Fire kookset een verstandige keuze. Met Bon-Fire kun je allerlei soorten eten op een nieuwe en leuke manier klaarmaken. En dat op iedere locatie! Met de Bon-Fire kun je barbecueën, braden en koken tegelijkertijd. Wanneer je klaar bent met het koken, kun je de avond eindigen met een lekkere warme kop koffie of thee, gemaakt op het vuur in een Bon-Fire koffie- of theepot. De gehele Bon-Fire set kun je eenvoudig verplaatsen en op tafel zetten. Alle onderdelen zijn daarnaast eenvoudig schoon te maken. Kortom, Bon-Fire is compact, heeft een uitstekende kwaliteit en is daarnaast ook goed betaalbaar!

Lees meer