Outdoor cooking

BonFire

Breng koken tot leven en ervaar de heerlijke manier van koken met vrienden en familie op een kampvuur van Bon-Fire. Bon Fire combineert het gezellige van een kampvuur met het beste van een barbecue. Zo kunt u heerlijk in de buitenlucht samen met uw kinderen, familie of vrienden genieten van het vuur, het eten en elkaar. Met Bon-Fire kunt u tijdens een picknick, op het strand, in het bos, in uw tuin, en eigenlijk overal, uw eten klaarmaken.

Koken met Bon-Fire

Bon-Fire is een alternatieve manier van barbecueën en biedt alle mogelijkheden om in de buitenlucht een volledige maaltijd in één keer te kunnen bereiden. Terwijl u zich uitslooft met uw culinaire hoogstandjes, kunnen uw kinderen van hun warme, gesmolten marshmallows genieten. Maar ook wanneer u een verjaardagsfeestje heeft met pannenkoeken, popcorn en chocolademelk, kan dit eenvoudig boven op het open vuur van Bon Fire worden klaargemaakt. In de mooi vormgegeven pannen met deksel kunt u uw groenten, pasta en andere gerechten klaarmaken. Op de bakplaat kan bijvoorbeeld een heerlijke pizza of paella worden gemaakt en het rooster leent zich uitstekend voor het op een veilige manier barbecueën.

Flexibiliteit staat bij dit merk voorop. Bon-Fire maakt geen gebruik van ingewikkelde technieken. Het maakt enkel gebruik van vuur. Doordat de Bon-Fire geen gebruik maakt van elektriciteit, is de aanschaf van een Bon-Fire kookset een verstandige keuze. Met Bon-Fire kunt u allerlei soorten eten op een nieuwe en leuke manier klaarmaken. En dat op iedere locatie! Met de Bon-Fire kunt u barbecueën, braden en koken tegelijkertijd. Wanneer u klaar bent met het koken, kunt u de avond eindigen met een lekkere warme kop koffie of thee, gemaakt op het vuur in een Bon-Fire koffie- of theepot. De gehele Bon-Fire set kunt u eenvoudig verplaatsen en op tafel zetten. Alle onderdelen zijn daarnaast eenvoudig schoon te maken. Kortom, Bon-Fire is compact, heeft een uitstekende kwaliteit en is daarnaast ook goed betaalbaar!

Lees meer