Bon Fire Driepoot - 140cm + gratis Coox Firestarters
Bon Fire Driepoot - 140cm + gratis Coox Firestarters 2
Bon Fire Driepoot - 140cm + gratis Coox Firestarters 3
Bon Fire Driepoot - 140cm + gratis Coox Firestarters 4

Bon Fire Driepoot - 140cm + gratis Coox Firestarters

  • Inclusief centrale ketting en gereedschap
  • Makkelijk mee te nemen en stabiel in gebruik
  • Rooster of bakplaat kan op verschillende hoogtes worden ingesteld
€ 69,95
incl. 21% BTW
Product video's
Artikelomschrijving

Koken met Bon Fire

Bon-fire BBQ driepoten zijn ideaal om mee te koken. De BonFire barbecue driepoten zijn compact wanneer je ze mee wilt nemen en stabiel in gebruik. Deze driepoot van Bon Fire heeft een hoogte van 140 cm, gedemonteerd 70 cm.

Bon-Fire is een alternatieve manier van barbecueën en biedt alle mogelijkheden om in de buitenlucht een volledige maaltijd in één keer te kunnen bereiden. Terwijl u zich uitslooft met uw culinaire hoogstandjes, kunnen uw kinderen van hun warme, gesmolten marshmallows genieten. Maar ook wanneer u een verjaardagsfeestje heeft met pannenkoeken, popcorn en chocolademelk, kan dit eenvoudig boven op het open vuur van Bon Fire worden klaargemaakt. In de Bon Fire pan kunt u uw groenten, pasta en andere gerechten klaarmaken. Op de bakplaat kan bijvoorbeeld een heerlijke pizza of paella worden gemaakt en het rooster leent zich uitstekend voor het op een veilige manier barbecueën.

Bereid in één keer een volledige maaltijd

Met de Deense driepoot van Bon Fire kunt u een volledige maaltijd in één keer bereiden. Aan de ketting kunt u een pan of waterketel bevestigen. Met de hendel kunt u de pan laten ronddraaien boven het vuur. Aan de poten van de driepoot zitten op diverse hoogten haken waaraan een (barbecue)rooster of bakplaat bevestigd kan worden. De driepoot van Bon Fire is dus ideaal om mee te koken. De driepoot is daarnaast erg gemakkelijk te demonteren, waarna hij perfect in de driepoot opbergtas van Bon Fire past. De driepoot kan dus ook gewoon mee tijdens het kamperen!   

Lees meer
Specificaties