BonFire driepoot - staal - zwart - 140cm
BonFire driepoot - staal - zwart - 140cm 2
BonFire driepoot - staal - zwart - 140cm 3
BonFire driepoot - staal - zwart - 140cm 4

BonFire driepoot - staal - zwart - 140cm

  • Inclusief centrale ketting en gereedschap
  • Makkelijk mee te nemen en stabiel in gebruik
  • Rooster of bakplaat kan op verschillende hoogtes worden ingesteld
€ 66,45
incl. 21% BTW
  • Eerlijke prijzen vinden we belangrijk.
  • Heb je dit artikel toch ergens anders online goedkoper gezien?
  • Vul dit contactformulier in en we sturen je zo snel mogelijk een aanbod
Product video's
Artikelomschrijving

Koken met Bon Fire

Bon-fire BBQ driepoten zijn ideaal om mee te koken. De BonFire barbecue driepoten zijn compact wanneer je ze mee wilt nemen en stabiel in gebruik. Deze driepoot van Bon Fire heeft een hoogte van 140 cm, gedemonteerd 70 cm.

Bon-Fire is een alternatieve manier van barbecueën en biedt alle mogelijkheden om in de buitenlucht een volledige maaltijd in één keer te kunnen bereiden. Terwijl je je uitslooft met jouw culinaire hoogstandjes, kunnen je kinderen van hun warme, gesmolten marshmallows genieten. Maar ook wanneer je een verjaardagsfeestje hebt met pannenkoeken, popcorn en chocolademelk, kan dit eenvoudig boven op het open vuur van Bon Fire worden klaargemaakt. In de Bon Fire pan kun je je groenten, pasta en andere gerechten klaarmaken. Op de bakplaat kan bijvoorbeeld een heerlijke pizza of paella worden gemaakt en het rooster leent zich uitstekend voor het op een veilige manier barbecueën.

Bereid in één keer een volledige maaltijd

Met de Deense driepoot van Bon Fire kun je een volledige maaltijd in één keer bereiden. Aan de ketting kun je een pan of waterketel bevestigen. Met de hendel kun je de pan laten ronddraaien boven het vuur. Aan de poten van de driepoot zitten op diverse hoogten haken waaraan een (barbecue)rooster of bakplaat bevestigd kan worden. De driepoot van Bon Fire is dus ideaal om mee te koken. De driepoot is daarnaast erg gemakkelijk te demonteren, waarna hij perfect in de driepoot opbergtas van Bon Fire past. De driepoot kan dus ook gewoon mee tijdens het kamperen!   

Lees meer
Specificaties