Dutch Design Grill Tube met RVS spiezen in houten box
Dutch Design Grill Tube met RVS spiezen in houten box  2
Dutch Design Grill Tube met RVS spiezen in houten box  3
Dutch Design Grill Tube met RVS spiezen in houten box  4

Dutch Design Grill Tube met RVS spiezen in houten box

€ 99,95
incl. 21% BTW
Artikelomschrijving

Perfecte combinatie

De heerlijkste barbecuespiezen bereiden en ondertussen lekker andere gerechten koken in een Dutch Oven. Met deze Grill Tube van Dutch Design is het mogelijk. De Grill Tube is de perfecte combinatie van koken en grillen. In de blank stalen tube kun je het vuur laten branden door middel van kolen of hout. Deze warmte straalt vervolgens uit naar zowel de zijkant als de bovenkant van de tube. Aan de zijkanten hangen zes roestvrijstalen spiezen waaraan je heerlijke barbecuespiezen gaar kunt grillen. Bovenop de tube kun je een Dutch Oven plaatsen waarin je tegelijkertijd een ander gerecht kunt bereiden. Dit is dus super makkelijk koken en grillen tegelijkertijd en een optimaal gebruik van de warmte van de tube. 

Gecontroleerd grillen

Door het bijzondere ontwerp kun je goed zien hoe je vlees, kip of groentespiezen gaar worden. Zo kun je de spiezen mooi gecontroleerd een perfecte kleur laten krijgen. Bovenop de tube kun je naast een Dutch Oven ook met allerlei andere potten en pannen aan de slag om een heerlijke maaltijd te bereiden. Opties genoeg!

De Grill Tube is 5 kg en gemaakt van kwaliteits blank staal. De tube wordt geleverd inclusief een houten opbergboks en is volledig demontabel. 

Lees meer
Specificaties
  • Dutch Design
  • BS0100
  • 7081267575664