Outdoor cooking

Feuerhand

Wie over een Feuerhand olielamp beschikt, heeft een kwalitatieve klassieker in handen. De Feuerhand olielampen worden niet voor niks ook wel ‘stormlantaarns’ genoemd. Ze kunnen het onstuimige weer namelijk aan als geen ander! De olielamp leent zich uitstekend als warme lamp tijdens een zwoele zomeravond, maar ook wanneer het Hollands weer is met wind of regen, zal de lamp blijven branden. Ook leuk; zet de Feuerhand olielamp in huis neer als sfeerverlichting!

Sfeervol en praktisch

De Feuerhand olielamp is een erg sfeervolle lamp. Maar dat niet alleen! De olielampen van Feuerhand zijn namelijk ook hartstikke praktisch. Olielampen branden, zoals de naam al verklapt, op olie. Hierdoor zijn olielampen erg duurzaam en dus een handig alternatief voor lampen die elektriciteit nodig hebben. Ideaal wanneer je niet altijd elektriciteit tot je beschikking hebt, bijvoorbeeld tijdens het kamperen, op de boot of in de tuin.  

Ons assortiment

Feuerhand lampen zijn weersbestendig. Wanneer het regent of waait, zal de olielamp blijven branden. In ons assortiment vind je verschillende soorten Feuerhand lampen. Ben je op zoek naar een stijlvolle zinken Feuerhand lamp? Of ga je voor een vrolijk kleurtje? Genoeg keuze! We hebben Feuerhand olielampen die je kunt neerzetten of op kunt hangen, maar ook lampen die je op kunt hangen. Ideaal wanneer het licht af en toe verplaatst moet worden, zoals tijdens het kamperen of het varen. Voor welke Feuerhand kies jij?

Lees meer