Feuerhand onderdelen - trechter met zeef - blauw

Feuerhand onderdelen - trechter met zeef - blauw

€ 4,95
incl. 21% BTW
Klik en Bestel
  • Eerlijke prijzen vinden we belangrijk.
  • Heb je dit artikel toch ergens anders online goedkoper gezien?
  • Vul dit contactformulier in en we sturen je zo snel mogelijk een aanbod
Artikelomschrijving

Het vullen van de tank van de olielamp is nogal een precisiewerkje. De olie moet precies in de tank terecht komen, terwijl de opening van de tank niet erg groot is. Wanneer je olie knoeit, kan dit nare vlekken geven. Om dat te voorkomen, kun je een trechter aanschaffen. De Feuerhand trechter met zeef is een erg handige aanvulling op je Feuerhand stormlantaarn. Je plaatst de trechter in de opening van de olielamp en kunt vervolgens rustig de olie in de tank van de olielamp schenken. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

Reserve onderdeel Feuerhand

Bij StoveAndGrill.nl kun je ook verschillende andere losse onderdelen bestellen voor je olielamp, bijvoorbeeld een losse tankdop, een brander met lont of een nieuw transparantglas of melkglas. Ideaal wanneer je een onderdeel per ongeluk bent kwijt geraakt of een onderdeel toe is aan vervanging. Of misschien wil je gewoon een reserve onderdeel achter de hand hebben. Handig wanneer je een tijdje van huis bent en weet dat je nogal eens iets kwijtraakt ;).

Over de Feuerhand lantaarn

De Feuerhand is een kwalitatieve klassieker. Wanneer je in het bezit bent van een Feuerhand olielamp, zal je hier jaren lang plezier van hebben. De Feuerhand olielampen worden niet zonder reden ook wel ‘stormlantaarns’ genoemd. Het typisch Hollands weer, zoals wind en regen, is voor de Feuerhand olielamp geen enkel probleem. De olielamp is hierdoor niet alleen een fijne warme lamp tijdens een zwoele zomeravond, maar blijft ook branden tijdens een bui. Het warme licht is niet alleen gezellig voor buiten. Je kunt de Feuerhand olielamp ook goed gebruiken als sfeerverlichting voor in huis!

Zowel sfeervol als praktisch

Dat de olielampen zowel voor binnen als buiten sfeervol zijn is wel duidelijk, maar de olielampen van Feuerhand zijn daarnaast ook heel praktisch. De Feuerhand stormlantaarns branden namelijk op olie, waardoor je geen elektriciteit nodig hebt.. Een duurzaam alternatief dus! Ideaal wanneer je geen elektriciteit tot je beschikking hebt, zoals tijdens het kamperen, op de boot of in de tuin

Lees meer
Specificaties
  • Feuerhand
  • PX0189
  • blauw
  • kunststof
  • 7108816205961