Outdoor cooking

Keukengerei

In de zomer met vrienden gezellig buiten eten is van velen een favoriete bezigheid. Een goede barbecue, stove of vuurschaal is daarbij onmisbaar. Een ding: leuk zo’n stove, maar zonder vleestang of steakmessen kom je niet zo ver! Vergeet daarom vooral het kookgerei niet: keukengerei maakt het koken namelijk net even makkelijker, handiger en leuker.

Ons assortiment

Keukengerei is een heel breed begrip en je vraagt je misschien af wat we er precies mee bedoelen. Als wij spreken over kookgerei, dan hebben we het over alle producten die jij in de keuken kan gebruiken bij het koken. Of dit nu de keuken in je woning is of die prachtige buitenkeuken onder je veranda, dat maakt voor ons geen verschil. Je kunt bij kookgerei denken aan spatels, vleestangen, een kruidenrek, noem maar op!

Van vleesthermometer tot kruidenrek

Wij hebben verschillende producten in ons assortiment die jouw tijd in de keuken nog leuker maken dan die al is. Ben je benieuwd of je biefstuk inmiddels gaar is? Dan wil je hem natuurlijk niet doormidden moeten snijden om het te controleren. Daarvoor hebben wij een vleesthermometer. Je prikt de thermometer in het stuk vlees en controleert op die manier de temperatuur. Een medium rare gebakken runderbiefstuk moet bijvoorbeeld een kerntemperatuur hebben van 55-58 graden Celsius. Wil jij jouw biefstuk vervolgens net even wat extra pit geven en het stuk vlees afmaken met een beetje peper en zout? Dan kan een kruidenrek niet ontbreken in jouw (buiten)keuken. Neem vooral een kijkje in ons assortiment: je vindt er onder andere een vlijmscherpe pizzasnijder, spatels en nog veel meer!

Lees meer