Outdoor cooking

Messen

Bij Stoveandgrill.nl vind je messen in allerlei soorten en maten. Ben je van plan om het mes alleen thuis in de keuken te gebruiken? Of heb je ‘m nodig tijdens het kamperen of bushcraften? Eén ding blijft zeker; het belangrijkste aan een goed mes is dat ‘ie scherp is. Snijden met een scherp mes kost namelijk een stuk minder kracht en gaat bovendien een stuk sneller. Bij Stoveandgrill.nl vind je daarom vlijmscherpe messen voor iedere gelegenheid. Voor het snijden van groente, vlees,  vis, brood, fruit, etc. hebben wij verschillende messen in ons assortiment. Bedenk van te voren waarvoor je het mes gaat gebruiken en vind het geschikte mes!

Keukenmessen

Voor kookliefhebbers is een goed keukenmes onmisbaar tijden het koken. Maar ook wanneer je geen keukenprins  of –prinses bent, maakt een keukenmes je het een stuk makkelijker. Met een scherp keukenmes snijd je groente en fruit een stuk fijner, maar vooral ook sneller in stukjes. Ook een goed koksmes behoort tot de basis van je keukengerei. Heb je een diner gepland waarbij vlees de boventoon voert? Dan is een steakmes natuurlijk onmisbaar. Of ga je toch voor een kwalitatief Santokumes?

Zakmessen en survivalmessen

Daarnaast vind je in ons assortiment verschillende soorten zakmessen en survivalmessen. Wanneer je een zakmes of survivalmes aanschaft, kun je kiezen voor een vouwmes of een vast mes. Vouwmessen zijn in te klappen door het scharnier dat zich tussen het lemmet en het handvat bevindt. Dit type messen kun je veilig en compact meenemen, zodat je overal je klusjes kunt doen of eten kunt bereiden. Daarnaast hebben wij vaste messen, welke in tegenstelling tot vouwmessen, geen scharnier hebben om het mes in te klappen. Kracht zetten is hierdoor veel gemakkelijker. Ideaal voor kampeervakanties of bushcrafts!

Lees meer