Outdoor cooking

Olielampen

Voor de buitenliefhebber is een olielamp onmisbaar. Of je hem nu om praktische redenen gebruikt of als sfeermaker. Niet alleen is een olielamp geschikt voor tijdens het kamperen, hij staat ook erg gezellig in de tuin of op de boot en kan zelfs binnenshuis worden gebruikt. De olielamp is een unieke vorm van decoratie.

Een duurzame sfeermaker

Olielampen zijn niet alleen sfeervol, ze zijn ook hartstikke praktisch. Doordat een olielamp, zoals de naam al zegt, op olie brandt, is het een duurzame lamp. Dit maakt de olielamp ook een handig alternatief voor lampen die elektriciteit nodig hebben. In ons assortiment vind je verschillende olielampen die je neer kunt zetten of op kunt hangen, maar ook draagbare olielampen. Deze zijn handig wanneer het licht regelmatig verplaatst moet worden, zoals op een boot of tijdens het kamperen.

Weerbestendig

De olielamp kan het onstuimige Hollandse weer aan als geen ander. Niet voor niks wordt de olielamp ook wel ‘stormlantaarn’ genoemd. Ook bij minder goede weersomstandigheden, zoals regen of wind, zal de olielamp blijven branden. De vlam van de olielamp wordt omringd door glas, waardoor de vlam beschermd wordt tegen wind en water. Zo kun jij, ook als het waait of regent, genieten van het warme licht van de olielamp. Een musthave voor iedereen die graag outdoor is. 

Lees meer