Feuerhand onderdelen - stormlantaarn 276 - tankdop verzinkt zilver

Feuerhand onderdelen - stormlantaarn 276 - tankdop verzinkt zilver

€ 5,95
incl. 21% BTW
Klik en Bestel
  • Eerlijke prijzen vinden we belangrijk.
  • Heb je dit artikel toch ergens anders online goedkoper gezien?
  • Vul dit contactformulier in en we sturen je zo snel mogelijk een aanbod
Artikelomschrijving

De tank van de Feuerhand olielamp wordt normaal gesproken altijd afgesloten met een dopje. Als dit tankdopje mist, kan het zijn dat er olie uit de lamp stroomt wanneer deze scheef gaat. Vooral als je de stormlantaarn ergens hebt opgehangen, is het dopje eigenlijk onmisbaar. Ben jij het dopje van je Feuerhand olielamp kwijt geraakt? Dat kan nog wel eens gebeuren met zo’n klein ding. Bij StoveAndGrill.nl kun je het dopje los bijbestellen. Hoef je gelukkig niet direct een nieuwe olielamp aan te schaffen ;).

Feuerhand tankdop olielamp

Deze Feuerhand tankdop is geschikt voor de 276 Feuerhand olielamp met zink kleur. De tankdop is eveneens van het merk Feuerhand, dus biedt de dop dezelfde goede kwaliteit als je ook van de olielamp gewend bent. Door de fijne ribbeltjes in de dop is ‘ie gemakkelijk los en vast te draaien. Bij StoveAndGrill.nl kun je ook verschillende andere losse onderdelen bestellen voor je olielamp, bijvoorbeeld een losse brander met lont of een nieuw transparantglas of melkglas. Ideaal wanneer je een onderdeel per ongeluk bent kwijt geraakt of een onderdeel toe is aan vervanging. Of misschien wil je gewoon een reserve onderdeel achter de hand hebben. Handig wanneer je een tijdje van huis bent en weet dat je nogal eens iets kwijtraakt ;).

 

Over de Feuerhand lantaarn

Wie een Feuerhand olielamp bezit, heeft een kwalitatieve klassieker in handen. De olielampen van Feuerhand worden niet zonder reden ‘stormlantaarns’ genoemd. Onstuimig weer, zoals regen en wind, is voor de Feuerhand olielamp namelijk geen enkel probleem. De olielamp is de perfecte warme lamp op een zwoele zomeravond, maar zal ook blijven branden bij wind of regen. Daarnaast is de Feuerhand ook fantastische sfeerverlichting voor in huis!

Sfeervol en praktisch

De Feuerhand olielamp is een erg sfeervolle lamp, maar is daarnaast ook erg praktisch. Doordat de stormlantaarns van Feuerhand op olie branden, heb je geen elektriciteit nodig. Een duurzaam alternatief dus! Ideaal wanneer je niet over elektriciteit beschikt, zoals tijdens het kamperen, op de boot of in de tuin.  

Lees meer
Specificaties
  • Feuerhand
  • PX0190
  • zilverkleur
  • 7108812989728