Outdoor cooking

Servies en bestek

Van servies kun je nooit genoeg hebben. Onmisbaar tijdens gezellige etentjes met vrienden, maar natuurlijk evengoed tijdens de snelle hap. Zo kun je voor gerechten uit verschillende keukens een bijpassend servies serveren. Bij Stoveandgrill.nl vind je servies in allerlei soorten en maten. Je kunt je gerecht nog zo mooi opdienen, zonder bestek heb je hier natuurlijk niks aan. In ons assortiment vind je verschillend servies en bestek dat je handig mee kunt nemen bij outdoor activiteiten.

Servies voor buiten

Wanneer je buiten kookt, wil je natuurlijk ook bijpassend servies gebruiken. Een porseleinen bord op je schoot tijdens het kamperen, is misschien toch niet helemaal handig. Ook totaal niet handig om mee te nemen natuurlijk. Tijdens het buiten koken wil je je maaltijd op lichtgewicht servies serveren. Het merk Kupilka ontwerpt servies voor buiten met een unieke natuurlijke uitstraling. Ze geven het servies op zo’n manier vorm dat het gemakkelijk meegenomen kan worden tijdens het kamperen, bushcraften, wandelen, vissen en ga zo maar door.

Bestek voor buiten

Ook bestek is een dingetje wanneer je in de buitenlucht je maaltijd bereidt. Je wilt graag lichtgewicht servies mee, maar geen kinderbestek én het moet ook niet breken of buigen wanneer je het gebruikt. In ons assortiment vind je daarom allerlei bestek dat geschikt is tijdens outdoor activiteiten. Ben je bijvoorbeeld al bekende met de ‘spork’? Dit is een stuk bestek dat aan het ene uiteinde beschikt over een mes en het andere uiteinde bestaat uit een lepel. Lekker efficiënt!

Lees meer