Combi-deal: Stikkan houtklover + Flamman pook / blaaspijp
Combi-deal: Stikkan houtklover + Flamman pook / blaaspijp 2
Combi-deal: Stikkan houtklover + Flamman pook / blaaspijp 3
Combi-deal: Stikkan houtklover + Flamman pook / blaaspijp 4
Combi-deal: Stikkan houtklover + Flamman pook / blaaspijp 5

Combi-deal: Stikkan houtklover + Flamman pook / blaaspijp

€ 224,95
incl. 21% BTW
Klik en Bestel
  • Eerlijke prijzen vinden we belangrijk.
  • Heb je dit artikel toch ergens anders online goedkoper gezien?
  • Vul dit contactformulier in en we sturen je zo snel mogelijk een aanbod
Artikelomschrijving

Eenvoudig en doelgericht 

Maak vuur maken zo gemakkelijk mogelijk met deze combi deal. Deze combi deal bestaat uit de Stikkan houtklover en de Flamman pook/blaaspijp. Met de Stikkan houtklover maakt u aanmaakblokken op maat zonder veel krachtinspanning. Met de Flamman pook/blaaspijp krijgt u op doelgerichte wijze smeulend vuur weer opgang. Vanwege het robuuste Scandinavisch design zijn beide items echte sieraden voor bij uw vuurplaats!

Stikkan

Met de Stikkan houtklover is houtkloven niet langer een tijdrovende en inspannende bezigheid. Wanneer u hout wilt kloven, plaatst u een stuk hout verticaal op het trappetje en haalt u de hendel over. Zonder veel krachtinspanningen kunt u snel en eenvoudig aanmaakhout maken. De hefboomwerking zorgt ervoor dat de houtklover zelf het “zware werk” doet.

Bevestig de Stikkan aan een muur naast uw houtoven, open vuur of in een opbergplaats met hout en u heeft altijd het perfecte formaat aanmaakhout bij de hand. De Stikkan houtklover moet verticaal aan een stabiele muur bevestigd worden, dus niet op een gipsplaat. Op ongeveer 120 cm van de vloer tot aan de bovenste schroefgaten moet de Stikkan worden geplaatst.

Flamman

De pook/blaaspijp is onmisbaar bij het stoken van een comfortabel vuur. Met deze robuuste pook kunt u uw vuur opnieuw aanwakkeren. Ook dient de pook als blaaspijp, om een krachtige luchtstroom op gang te brengen bij het vuur in uw haard, kachel, kampvuur of grill. Met de pook/blaaspijp kunt u doelgericht en gedoseerd het smeulende vuur weer aankrijgen. Er zal geen as in het rond vliegen, zoals dit wel het geval is met het wapperen van een krant.

De stalen pook/blaaspijp is uitgerust met een roestvrijstalen mondstuk en een plaat aan de onderzijde. Hiermee kunt u het vuur opnieuw opstoken. Door de holle buis kunt u blazen. Zo kunt u het vuur van zuurstof voorzien, waardoor u een comfortabel vuur zult creëren. De voetplaat is voorzien van een sterke magneet, welke de pook op zijn plaats houdt.  

Lees meer
Specificaties
  • Stikkan
  • combi-stikkan-flamman
  • zwart
  • RVS, staal
  • 8438474489816