Outdoor cooking

Vuurstarters

Vuurstarters zijn ideaal wanneer je geen zin hebt in teveel gedoe voorafgaand aan het barbecueën, wanneer je snel het kampvuur aan wilt hebben na een lange wandeltocht in de bergen, maar ook na een koude winterse dag, wanneer je snel je voeten wilt verwarmen aan de open haard. Met een vuurstarter maak je eenvoudig en snel vuur. Het enige dat je nodig hebt is een lucifer of aansteker. Het toevoegen van papier, aanmaakhout of ontvlambare producten is niet nodig! Zo kun jij, zonder enige voorbereiding, het vuur laten branden.

Vuurstarters

Zelfs de Inca’s maakten al gebruik van aanmaakhoutjes. De vuurstarters van Woodson gaan uit van hetzelfde idee. De producten van Woodson bevatten geen wax of chemicaliën, waardoor ze geen nare geuren afgeven. De vuurstarters zijn daarnaast gemaakt van gerecycled karton en hout dat op duurzame wijze is geoogst. Zo ben je ook nog milieubewust bezig! De vuurstarters branden voor 5 minuten. Vuur maken dus niet langer een tijdrovende activiteit!

Aanmaakbollen

Aanmaakbollen zijn ideaal voor in de open haard, de barbecue of een kampvuur. De aanmaakbollen van Syttis blijven even branden, zodat jij rustig het hout of de briketten kunt rangschikken. De aanmaakbollen van Syttis zijn gemaakt van paraffine en resthout en zijn dus volledig vrij van chemische stoffen. Hierdoor komt er ook geen roet, rook of stank vrij wanneer je het vuur aanmaakt. Zelfs de verpakking van de bollen kan milieuvriendelijk verbrand worden!

Lees meer