Outdoor cooking

Vuurstarters

Woodson is het enige bedrijf in de wereld dat een unieke, gepatenteerde, 100% natuurlijke en ecologische firestarter produceert. Dit aanmaakhout van Woodson kan gebruikt worden wanneer je snel het kampvuur aan wilt hebben na een lange wandeltocht in de bergen, wanneer je niet kunt wachten om te barbecueën met vrienden en familie, maar ook na een koude winterse dag, wanneer je snel je voeten wilt verwarmen aan de open haard.

Laat je vuur branden met Woodson 

Met Woodson kun je je kampvuur, barbecue, stove, etc. zonder enige voorbereiding laten branden. In slechts 30 seconden (!) zal je vuur aan zijn. Hierbij heb je slechts één lucifer nodig. Het toevoegen van papier, aanmaakhout of ontvlambare producten is niet nodig. De firestarters van Woodston zijn natuurlijke producten die geen wax of chemicaliën bevatten, waardoor ze geen nare geuren afgeven. De firestarters zijn daarnaast gemaakt van hout dat op duurzame wijze is geoogst en van gerecycled karton. Ze zijn 100% ecologisch en branden voor 5 minuten. Daarnaast is het product gepatenteerd, met hun innovatieve concept zijn ze de enige in de hele wereld.

Oorsprong

Woodson heeft als missie om de manier waarop je vuur maakt te veranderen. In 2014 is Woodson opgericht in Polen. Het land van de velden, bomen, vriendelijke en creatieve mensen, heerlijk eten én zelfs beter hout. Woodson ontwierp een ander soort aanmaakhout, om mensen zoals jij te kunnen dienen. Woodson heeft als doel doel om zowel ieders tijd, als ieders gezondheid en het milieu te respecteren. Met het aanmaakhout van Woodson hoef je geen compromissen meer te sluiten voor deze waarden, omdat het aanmaakhout van Woodson met alles rekening heeft gehouden. Niks gaat ten koste van elkaar. Zoals eerder vermeld, is het aanmaakhout 100% natuurlijk en dus goed voor het milieu. Ook heb je in 30 seconden het vuur aan, waardoor je geen tijdrovende handelingen hoeft te verrichten. Tot slot bevat het product geen chemicaliën, wat goed is voor ieders gezondheid.

Lees meer